Smart-sign ApS​

Vi sørger for skilteløsninger til ethvert kundebehov

Vores udelukkende brug af CNC maskiner er med til at effektivisere produktion og overholde tekniske krav, samt leveringstider. Endvidere gør det, at vi let i samarbejde med de enkelte kunder, kan specificere behov/ønske, og udarbejde forskellige løsningsforslag.​

Det er meget vigtigt for Smart-Sign at tilfredsstille alle kunder, hvorfor service og kvalitet er vigtige parametre i virksomheden. Smart-sign blev grundlagt i december 2002, hvor succesen begyndte. Med denne hjemmeside, ønsker vi at tilføje vores service endnu et plus. Smart-Sign producerer også div. 3D emner til f.eks. messer.

Det kan eksempelvis være opscalering af små emner/produkter som kunder fremstiller. Alt dette, samt en erfaren personlig betjening, gør Smart-Sign til en optimal samarbejdspartner.​

Design og produktion af flamingo skilte

Smart-Sign råder over CNC produktionsanlæg til udskæring af skilte og displays samt gator foam . Vi anvender mest Flamingo i produktionen. – Det særlige ved Flamingo er, at det giver en tredimensionel effekt og dermed en helt anden dybde end sædvanlige materialer, at det er et meget miljøvenligt og vejrbestandigt materiale, at det kun koster ca. en tredjedel af f.eks. aluminium, og at det er meget nemt montere.

Smart-Sign har bl.a. mange kunder inden for modetøjsbranchen, men også på messer, inden for bygge- og bilsektoren, blandt reklamefotografer og i dagligvarehandlen har Flamingo gjort indpas som et spændende markedsføringsobjekt.

Smart-Sign udmærker sig også ved at være på forkant rent teknologisk. F.eks. kan virksomheden elektronisk modtage kundens logo og derefter producere det helt nøjagtigt i f.eks. Flamingo.

Vi er selvfølgelige også behjælpelige med at designe et helt nyt logo fra bunden i sammenarbejde med kunden.​

Vi fremstiller efter ordrer fra kunderne, og i bare en arbejdsgang kan vi meget præcist producere emner med en tykkelse fra 1 til 60 centimeter og en højde på op til 240 cm i et stykke. Vi kan sagtens fremstille større emner, så de laves i flere dele.

Vi tilbyder Deres virksomhed spændende muligheder for at skille sig ud fra mængden, ved at bruge helt unikke markedsføringseffekter i bl.a. Flamingo.​​